Snart kommer fler personer få se förhandsvisningar av filmer och serier på Netflix

Från sajten:
image

Netflix har gått från att vara den som räddar serier från nedläggning till att slakta det mesta som inte ger tillräckligt många visningar. För att slippa slösa tid på serier som inte slår så kommer utvalda kunder få förhandstitta på serier och filmer.

Netflix har redan idag ett program igång i USA där några få utvalda prenumeranter får ansluta till den hemliga cirkeln och se förhandsvisningar av serier och filmer som kanske kommer landa på streamingtjänsten. De får sedan ge betyg på innehållet och sedan tar Netflix beslut om serien eller filmer får grönt ljus eller inte. Nu kommer Netflix bjuda in fler prenumeranter till detta och till skillnad från innan så kommer användare runt hela jorden kunna bli inbjudna.

När filmen “Don’t Look Up” höll på att färdigställas så fick utvalda personer i USA titta på en tidig version av filmen och många av dem gav då feedback på att filmen var för seriös och allvarlig så regissören tänkte om och ändrade många delar i filmen för att träffa en bredare massa.

Via Feber

Det låter förskräckligt! Crowd sourced art.

Känns väldigt mycket som Henry Fords berömda citat ”If I’d asked the customers what they wanted, they would have told me a faster horse.”

2 gillningar