Snabbladdaren Ikea Sjöss kommer i två olika varianter

Från sajten:
image

Ikea har lanserat två nya laddare av typen USB-C. De nya snabbladdarna Ikea Sjöss finns med både en port och två portar.

Ikea Sjöss är företagets senaste snabbladdare som finns i två olika varianter. Det finns en 45 W med två portar och en 30 W med en port, båda av typen USB-C. Laddarna passar de flesta mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer.

Tillsammans med laddarna medföljer tre olika klistermärken (grön, orange, blå) så att det enkelt går att se vems laddare som är vems i hemmet (om flera finns). För den större modellen gäller 45 W när en port används och 22 W när båda portarna används för laddning. Ikea Sjöss är kompatible med Power Delivery (PD 3.0), Quick Charge (QC4+) och Programmable Power Supply (PPS). De har också inbyggt överströmsskydd, kortslutningsskydd och överhettningsskydd.

Rekommenderat pris för Ikea Sjöss 45 W är 179 kronor och för 30 W är priset 99 kronor. Mer information finns via länken nedan.

Källa: Ikea

Galleri

3 gillningar

Har de byggt en schysst laddare för 99 kr så är ju det fantastiskt.

De har ju fina vanor av att bygga bra laddare. Vet inte om den här har förenklats, men det fick ju toppbetyg för konstruktion och val av komponenter när den kom.

Laddarna verkar ju trevliga. Klistermärkena känns för mig som en fullständigt onödig grej som jag gissar åker direkt i soporna i många fall.

Jag tror det kan vara bra i flerbarnsfamiljer. Då kan man inte sno brorsans/syrrans laddare när man slarvat bort sin egen. :joy:

I en flerbarnsfamilj tänker jag mig att det redan finns medel för att märka upp saker.

Kanske kan få folk att sluta köpa skit laddare från wish och elda upp huset. :wink:

1 gillning