Smartmi presenterar ny snygg luftfuktare

Från sajten:
image

Smartmi har lanserat en ny luftrenare och vilken luftfuktare sen! Deras Humidifier Rainforest liknar ingen annan luftfuktare som nått marknaden tidigare.

Kinesiska företaget Smartmi som gjort sig ett namn inom smarta luftrenare och fläktar lanserar nu en helt ny luftfuktare. Smartmi Humidifier Rainforest sticker ut med sin unika design där vattendropparna syns via den transparenta vattenbehållaren.

Smartmi Humidifier Rainforest Drops

Själva luftfuktaren är designad för att simulera naturlig avdunstning från regnet och detta i kombination med en cool design. Vattentanken är på tre liter och upptill på luftfuktaren finns en display där vattnet fylls på. Vattendropparna syns i behållaren och ger känslan av fuktighet som kan vara upp till 15 timar.

Smartmi Humidifier Rainforest Drops

Ett polymer-filter absorberar vattendropparna och en svag bris sägs komma ut från luftintaget. Enligt uppgift ska det även gå att höra vattendropparnas ljud vilket har en avkopplande effekt. Principen baseras på Renard-effekten där vattendroppar kolliderar och faller ned för vattentankens sidor.

Smartmi Humidifier Rainforest Raindrops

Måtten på luftfuktaren är 220 x 422 millimeter. Den ska vara kompatibel med Apple Home. Priset är inte känt i dagsläget än.

Smartmi Humidifier Rainforest Raindrops

Vill du läsa mer om Smartmi Humidifier Rainforest kan du göra det på företagets hemsida.

Habegäret väcktes helt plötsligt – kommer du att lägga vantarna på en?

Källa: HomeKit News