Smarta kärran Evotrail följer dig var du än går

Från sajten:
image

Tycker du om att vara ute i naturen men ogillar att släpa med dig allt till den mysiga fikastunden? Då kan smarta kärran Evotrail vara något för dig.

På Kickstarter har ett ganska intressant projekt dykt upp som borde kunna tilltala alla som har något att bära på om dagarna. Den smarta kärran Evotrail följer dig var du än går och drivs av bakhjulen. Allt du behöver är att lägga en UWB Beacon i fickan och sedan ser Evotrail till att följa dig. Det går att ställa in tre olika hastigheter så att det passar olika användare. Den rymmer 160 liter och klarar av en vikt på upp till 90 kilo och räckvidden via det uppladdningsbara batteriet är 24 kilometer.

Evotrail kommer i tre olika färger och kan enkelt fällas ihop för att ta så lite plats som möjligt under transport. Det finns olika tillbehör också där ett innebär att den kan omvandlas till ett bord vilket är perfekt på skogsturen eller en kopphållare som även har plats för mobiltelefonen. Användningsområde blir ju upp till var och en men mat på väg hem från affären, barnen som inte orkar gå eller husdjuren som behöver komma ut en stund.

Den medföljande UWB Beacon kontrollen ger användaren möjlighet att fjärrkontrollera Evotrail vilket kan vara extra bekvämt. Evotrail väger 18 kilo kapslingsklassen är IPx4.

Rekommenderat pris för Evotrail är cirka 4 200 kronor den beräknas levereras i juni månad 2024. Läs mer via länken nedan.

Källa: Kickstarter

Galleri

1 gillning

100% bättre i teorin än i praktiken det där :slight_smile:

1 gillning

haha ja skulle tro de !! :smiling_face:

Jag tror stenhårt på den där. Tänk dig en sådan som följeslagare till människor som har permobil :slightly_smiling_face:
Att fullt rörliga människor skall ta med sig den ut i skogen känns däremot lite konstigt.

Bra ersättare för dra-maten det där va!

Tänker att det är en strålande idé. Fattar jag rätt att den har tre statiska hastigheter? Det bör ändras till att den helt enkelt följer "ägaren". Men, svårt att få det att fungera i praktiken tror jag utan att ägaren får ägna en himla massa uppmärksamhet år vagnen. Men helt klart en pryl på rätt väg om man säger så..:grin:

1 gillning

Det är en clickbate-rubrik alltså. :smiley:
Tog för givet att den följer ägaren.

Jag är på samma spår som dig. För äldre och handikappade är det här en smart pryl. I övrigt så är ju en stor poäng med att vara i skog och mark att bära på packningen så att man kan ta sig dit man vill ( ofta där den här vagnen inte klarar att ta sig fram) och gnälla om hur tungt det är.

Ska man ut i terrängen med lite packning så är det en järnhäst som gäller. :stuck_out_tongue:
Skämt åssida. Undra om man får ta ut den där i terrängen överhuvudtaget? Man får ju inte köra med en elcykel i skogen. (Edit: om du inte har fått lov av markägaren)