Smarta dörrlåset Nimly med fingeravtrycksläsare

Från sajten:
image

Fixa en enklare vardag med ett smarta dörrlås och här erbjuder Nimly olika varianter. De stilrena smarta dörrlåsen har en skandinavisk design som smälter in.

RCO Security AB är företaget som ligger bakom det smarta dörrlåset Nimly. De smarta dörrlåsen Nimly finns i olika varianter och har en skandinavisk design med funktioner som fingeravtrycksläsare, touchpanel, kodfunktion, nyckelbrickor, enkel montering och möjlighet till Smarta hem-uppkoppling.

 

Nimly finns i ett antal olika versioner och utföranden, bland annat Touch Pro Ultimate Black, Touch Pro Black och Touch Black. De är förberedda för Zigbee BLE Connect Module och för fjärrstyrning via deras app behövs en gateway och en låsmodul.

Modellen Touch Pro har inbyggd fingeravtrycksläsare för snabbare öppning av dörren. Låsen drivs av tre stycken AA-batterier med en livslängd på upp till ett år.

Låsen finns bland annat att köpaBauhaus och priserna startar på 3 095 kronor beroende på konfiguration. De ska klara av temperaturer mellan -35 °C till +40 °C och kapslingsklassen är IP65.

Nimly Connect Gateway

Väljer du att investera i dörrlås från Nimly och vill ha dessa smartare och kunna styra via din mobil krävs deras gateway som använder Zigbee 3.0 för kommunikation. Connect Gateway från Nimly möjliggör funktioner som exempelvis fjärröppning, ändring av koder, administration av inställningar och se en logg över dörröppningar.

Gatewayen är kompatibel med låsen Touch och Touch Pro.

Rekommenderat pris för Connect Gateway är 1350 kronor och mer information finns här.

Källa: Nimly

Stöd för Apple Home och HomeKey?

Troligtvis inte, hur jag än sökt och letat så hittar jag inte mer än att låset via modulen kan ha stöd för den egna gatewayen, Homey och Futurehome via Zigbee 3.0.

Epic fail.

Någon i bubblan som har detta lås?
Eller Besglagsgruppen BG3000/BG4000?

Har varit sugen på yale doorman ett tag men Nimly eller BG lockar, dels med fingeravtryck men även att man nyckel som backup om låset fallerar.