Slow Horses på AppleTV+

Från sajten:


Slow Horses är en av Apples välgjorda serier på deras streamingstjänst AppleTV+

Trailern följer upp där vi lämnade det förpassade MI5-gänget Slow Horses i Slough House. Den här gånger ser det ut som att ryska sleepercells vaknar till liv i London, och vem bättre att rädda dagen än ett gäng missanpassade MI5 agenter ledda av Gary Oldman som Jackson Lamb. 2 december har säsong 2 premiär, endast på AppleTV+.

2 gillningar
2 gillningar

Från sajten:


“Slow Horses” har blivit förnyad och en femte säsong kommer att släppas på Apples egna streamingtjänst Apple TV+.

Serien som är baserad på Mick Herron’s “Slough House”-böcker har minst sagt varit populär bland tittarna och de utstötta MI5-agenterna som mest fick sköta pappersarbete gör återtåg med en säsong fem. I agentserien hittar vi bland annat Gary Oldman, Jack Lowden, Kristin Scott Thomas och Rosalind Eleazar.

Har du ännu inte spanat in serien så går samtliga avsnitt att se på Apple TV+ och än så länge finns tre säsonger att se på Apple TV+ där den fjärde har premiär någon gång i höst så säsong fem ser vi med största sannolikhet först 2025.

Via Variety

Och kanske en sjätte då?
Dom har ju tidigare spelat in säsong 1 & 2 samtidigt. Så gjordes även med säsong 3 & 4.

1 gillning

Bara inte kvaliteten sjunker med för många säsonger? Brukar bli att man tappar intresset, ofta amerikanska TV shower som vill krama ut allt så länge som möjligt.

1 gillning