Sist ut - Microsoft bekräftar att även de låter människor lyssna på kunders inspelningar

Från sajten:
Sist ut - Microsoft bekräftar att även de låter människor lyssna på kunders inspelningar | Teknikveckan


image

Efter att både Google, Apple och Amazon bekräftat att inspelningar från röstassisterna kan hamna hos mänskliga individer för utvärdering så är det Microsofts tur att bekräfta det.

Men till skillnad mot Google och Apple som förändrade rutinerna efteråt så nöjer sig Microsoft med att uppdatera sina användaravtal med denna informationen.

Där framgår det att Microsoft använder mänskliga operatörer till inspelningar för Cortana samt översättningsfunktionen i Skype. Vanliga Skype-samtal spelas emellertid inte in.

Syftet är det samma hos alla bolag, att förbättra förmågan hos assistenterna att förstå våra kommandon. Problemet är att ingen av bolagen tidigare gjorde det tydligt med möjligheten att frånsäga sig att ens inspelningar hamnade för utvärdering.

Via The Verge.

Problemet är att det bör finnas möjlighet att välja att 100% av ens inspelningar ska utvärderas, tolkas och användas för bättre förståelse. För de med dialektala avarter. Som skånska. :stuck_out_tongue:

image

La om mitt Windows för några dagar sedan. Egengjord iso. Strippade ned det mesta. Jag kör dock inte Skype eller Cortana. Vill man inte göra en egen iso-fil så finns det några bra program för Windows.

O&O AppBuster:
https://www.oo-software.com/en/ooappbuster

O&O ShutUp10:
https://www.oo-software.com/en/shutup10

Båda är gratis! Ska la få Windows lite tystare och dra mindre resurser.

1 gillning

Magiskt tips!

Jo, det där är ett måste idag på Windows. Lite synd att MS håller på att fjantar sig på Windows.