Silvio Berlusconi är död

Det är på något sätt overkligt när en person som varit så närvarande ens hela politiska liv – inte finns längre. Det finns inte i tanken att sådana kan försvinna från jordelivet.

Som det står i en annan artikel

För några år sedan beskrev en av hans läkare, Umberto Scapagnini, den förre premiärministern som ”praktiskt taget odödlig”, tack vare ett särskilt ungdomselixir han ordinerat.

Berlusconi var enligt läkaren en fysiskt och intellektuellt överlägsen människa som orkade ha sex alla dagar i veckan, trots att han redan då närmade sig 80-strecket.

”Han kommer att överleva oss alla”, sade den gamle livmedikusen.

När Scapagnini dog tog han receptet till Berlusconis ungdomlighet med sig i graven – även om mången vanlig tidningsläsare genom åren har kunnat konstatera att plastikkirurgi, hårtransplantationer, smink och Viagra troligtvis var några av ingredienserna.

En fråga som slog mig... Hur påverkar Berlusconis död chanserna för Biden? Dvs: påminner om att det är inte helt osannolikt att Biden dör inom fem år?

Inte direkt en förlust för världen. Han var en skitstövel av rang.

2 gillningar

Ja, han verkar ha haft grava problem med gylfen om man ska tro alla kvinnliga vittnen.

Var väl hans tvkanal som skapade epitetet tutt TV

Han överlevde hela fotbollssäsongen.

1 gillning

Han hade väl inget mer att leva för när Zlatan la skorna på hyllan...

1 gillning

Just nu tänker jag att den tid vi lever i har särdeles svårt att lägga ihop 1+1 eller dra slutsatser av olika händelser och låta det påverka ens beteende. Allt är här och nu. Alltså påverkar det inte så mycket.

3 gillningar

Känns dessvärre rimligt

1 gillning

Tyvärr. Fast kanske bra i just det här fallet. Biden alltså.

1 gillning