Siemens erbjuder bättre bakning och matlagning med artificiell intelligens

Från sajten:
image

Siemens tar ett kliv in i framtiden med sina nya produkter i iQ-700-serien. Kamera och andra intelligenta funktioner ska hjälpa oss med matlagningen.

Tyska Siemens presenterar idag sin nya iQ700-serie när det gäller vitvaror. Företaget lockar med bättre bakning och matlagning tack vare artificiell intelligens och med inbyggd kamera får du full koll via appen. De intelligenta funktionerna sägs hålla koll på såväl gräddning som stekyta vilket gör att du inte behöver stå med näsan vid ugnsluckan för att se vad som händer. Produkterna som presenterats ingår i den mer exklusiva och stilrena inbyggnadsserien.

Siemens IQ700 Serien

Siemens studioLine-ugn har kamera och individuella gräddningsfunktion vilket gör att dina bröd, pizzor och gratänger troligtvis får ett bra slutresultat. Väljer användaren att ställa in gräddytan mellan 1 till 5 så använder ugnen kameran, sensorer och intelligenta algoritmer för att hålla koll på det uppnådda resultatet. Via Home Connect-appen får du notiser i din smartphone eller surfplatta när tillagningen är klar. När allt är uppkopplat går det att att kommunicera med dessa via smarta högtalare och då föreslås programinställningar som passar den rätt som du ber att få tillagad.

Serien studioLine från Siemens har ytor av mörkt glas vilket ger en elegans åt köket där glashandtagen knappt är synliga mot bakgrunden. Med nya iQ700-serien säger vi också farväl till vridknappar som nu ersatts med en TFT-skärm med touchfunktion.

Siemens IQ700 Serien

Sugen på ett nytt och uppkopplat kök?

Källa: Pressrelease