Serie för hela familjen med ungdomar?

Vi behöver tips på någon bra serie som passar för 10-12 åringar. De förstår engelska vilket gjort att deras filerfarenhet är lite mer avancerad än en del årsbarn. Vi har sett alla Star Wars, Hobbit och Sagan om ringen. Senast såg vi Stranger thing som blev en favorit.

Men vad går vi vidare med? helst serie på Engelska, lite som Stranger thing där ungdomar är huvudpersoner. Om inte det finns skippar vi önskan om ungdomar som huvudpersoner. Har ni några tips? Vi har Netflix, HBO, ViaPlay och Amazone Prime(eller vad det heter).

Här hemma har vi kollat på Sabrina och Locke & Key båda på Netflix med våran 12-åring och dom har gått hem.

2 gillningar

Intressant tråd, har en 11 och en 14-åring hemma och bra med serietips.

1 gillning

Lost in Space på Netflix.

3 gillningar

Locke & key låg på samma nivå som stranger Things

1 gillning

Håller med där Lost in space är riktigt bra.

1 gillning

His Dark Materials

His Dark Materials är en brittisk-amerikanskTV-serie baserad på boktrilogin Den mörka materian av författaren Philip Pullman. Den första säsongen består av åtta avsnitt och täcker den första boken Guldkompassen i serien. Den andra säsongen kommer att täcka den andra boken Den skarpa eggen . I Sverige visas His Dark MaterialsHBO Nordic.

1 gillning

The Orville med mannen bakom Family Guy i huvudrollen.

1 gillning

Väldigt tacksam för era tips och ert engagemang! Vi har ikväll börjat se Locke & key. Den verkar mycket lovande. Andra förslag här betar vi av senare. Också kul om andra har nytta av denna tråd.

3 gillningar

Då har vi sett Locke & Key. Mycket bra. Alla i familjen gillade det. Tror sonen blev lite extra förtjust i Kinsey…:smiley:. Tack för tipset!

Nu kommer vi ta oss an Lost in space.

1 gillning

Lost in Space var riktigt, riktigt bra!

1 gillning