Sensibo lanserar en ny luftkvalitetsmätare

Från sajten:
image

Sensibo som sett till att vi kan styra våra luftvärmepumpar via mobilerna lanserar en nyhet. Luftkvalitetsmätaren Sensibo Elements ser till att vi får koll på inomhusluften.

Företaget Sensibo som utöver smarta styrningar för luftvärmepumpar även har luftrenare släpper nu en smart luftkvalitetsmätare, Sensibo Elements.

Sensibo Elements

Sensibo Elements mäter inte bara temperatur och luftfuktighet utan även TVOC och CO2. Allt tydliggörs sedan med ett värde för IAQ eller AQI (Indoor Air Quality/Air Quality Index). Luftkvaliteten visas också visuellt via logotypen på framsidan som skiftar färg beroende på status.

Till luftkvalitetsmätaren medföljer ett stativ och den får ström via mikro-USB. Anslutning sker till ditt wifi-nätverk, 2.4 GHz men har också Bluetooth för ihopparning. Enligt uppgift ska den fungera med Google Home och Amazon Alexa om vi får tro informationen på förpackningen.

Måtten på Sensibo Elements är 115 x 29 millimeter. Rekommenderat pris ligger på 1999 kronor och den är på väg in på lager hos LifeStylestore.

Källa: HomeKit News

Ursäkta, den får ström via vad?