Senaste bilden av kommande Pixel Watch andas Google

Från sajten:
image

Nästa månad är det dags för Google I/O och vi hoppas verkligen att den beryktade Pixel Watch avtäcks då.

Med ett uppköp av Fitbit och delar av Fossil känns det närmare än någonsin för en rejäl satsning i Wearables från Google. Den nya påstådda bilden visar en rund charmig klocka med integrerad Fitbit och fysisk krona att troligen manövrera i gränssnittet med. Bilden avslöjar inte alltför mycket och visar inte vart banden fästs på klockan.

Bildkälla: 91Mobiles

Men det har tidigare ryktats om att den saknar kanter helt och är en enda stor skärm, vilket går att se på bilden. Vi svenskar går fortfarande och hoppas på att Google lanserar sina telefoner i vårat lilla land. Det hade ju varit ett perfekt läge i samband med lanseringen av Pixel Watch.

Via: 91Mobiles

1 gillning

Från sajten:
image

Efter att det mesta har läckts har det nu uppkommit riktiga foton på den nya smartklockan efter att ha glömts på en restaurang.

År 2010 fick den då osläppta iPhone 4 stora rubriker efter att en testmodell av telefonen hade glömts på en restaurang. Nu har historien upprepats sig med Googles kommande smartklocka Pixel Watch.

Precis som ryktena har avslöjat tidigare böjer sig skärmen längs kanterna med en krona på ena sidan. På undersidan kan vi se sensorer och på en bild visas armbandet i gummi och fästena.

Förhoppningsvis visas Pixel Watch upp under Google I/O som går av stapeln den 11 maj.

Bildkälla: Androidcentral

Via: 9to5google

Rund på alla håll och kanter.