Segway-Ninebot visar upp vårens nya produkter

Från sajten:
image

Snart är det vår och då är det dags för alla elfordon att ta sig ut på vägarna igen och Segway-Ninebot har visat upp årets nyheter och nedan kan du ta en titt på allt som är nytt.

Max G2 – scootern för pendlaren

Max G2 är en elsparkcykel med en bakhjulsdriven motor på 900 watt och den klarar backar på upp till 22%1. Däcken är punkteringsfria och på 10 tum och Max G2 har en räckvidd på hela 70 kilometer. Den förbättrade räckvidden beror på grund av något som de kallar RideyLong och det är samlingsnamnet för en ny högpresterande motor, nya långdistansdäck och optimerade styralgoritmer, detta tillsammans gör att elsparken kan ta sig längre än tidigare.

Den har även hydraulisk fjädring fram och dubbel fjädring bak samt blinkers så du slipper vifta med händerna som en galning när det är dags att svänga. En annan smart grej är att den har Apples “Hitta”-funktion inbyggd så om sparken får “fötter” så går det att lokalisera den i Hitta-appen.

F2-serien är för den kräsna

F2-serien består av tre modeller för den lite mer kräsna och det F2, F2 Plus och F2 Pro. Samtliga modeller är utrustade med bredare styre, inbyggda blinkers, 10-tums punkteringsfria däck, en kraftfull motor, skivbroms fram samt elektrisk broms bak samt ett Traction Control-system som gör att det inte lika lätt går att ramla omkull om underlaget är av halare karaktär. Även F2-serien har stöd för Apples “Hitta”-funktion.

E2-serien är lite mindre dyra scootrar

E2-serien består av E2 och E2 Plus och de har en stor instrumentbräda, urholkade däck för bättre komfort, dubbla bromssystem och en kraftfull motor. Ska du pendla kortare sträckor så är detta ett alternativ att spana in men ska du åka lite längre så är de andra modellerna att föredra.

Ninebot Gokart Pro kommer till Europa

Om du älskar gokart och har en stor tomt där du vill bränna runt så kan du lägga vantarna på Ninebot Gokart PRO och den kan köras av både lite äldre barn och vuxna. Detta tack vare att den har fyra olika körlägen där man kan gå från ett säkert läge (barnläget) upp till “race mode” där det går att bränna runt i 40 kilometer i timmen. Gillar du att drifta i kurvorna så klarar den det utan problem och den har en 1,02G acceleration så du kommer iväg snabbt som tusan.

Samtliga modeller kommer finnas i deras sortiment under första halvåret 2023 och specifikationer och priser kommer dyka upp i samband med det.

Galleri

2 gillningar

Ska bli kul att sladda lite go kart i Tjällmo! :racing_car:

Kan inte hitta Max G2 någonstans, säljs den inte i Sverige/EU än? På deras hemsida finns några länder men man kan inte välja Sverige :confused:

Nope, har inte dykt upp här ännu. Vi väntar på recensionsexemplar men de är svåra att få hit än så länge ser det ut som.

1 gillning