Segway introducerar VisionFence Sensor för Navimow.

Från sajten:
image

Segway har lanserat en AI-driven VisionFence sensor som tillbehör till sin trådlösa robotgräsklippare Navimow.

Segway har idag lanserat ett nytt tillbehör till sin trådlösa robotgräsklippare, alltså en robotgräsklippare som inte kräver någon begränsningskabel. Det nya tillbehöret, Segway VisionFence Sensor är AI-drivet och gör det möjligt att klippa mer komplexa gräsmattor på ett mer exakt sätt än tidigare. Tillbehöret känner också igen eventuella objekt på gräsmattan snabbare och mer exakt.

Segway VisionFence Sensor har tränats med stora mängder reell data och kan därför alltid identifiera gräsmattans kanter, även vid svag EFSL-signal (Exact Fusion Locating System). Den nya sensorn kan också upptäcka rörliga objekt som exempelvis smådjur som då kan skyddas.

Segway Navimow klarar av gräsmattor upp till 3000 kvadratmeter och ljudnivån vid klippning ligger på 54 decibel vilket gör den till en av de tystaste på marknaden. Tack vare appstyrningen av Navimow går såväl installation som hantering enkelt och lätt.

Tillbehöret VisionFence Sensor går att köpa från och med maj månad med ett rekommenderat pris på 299,99 euro. Till och med den 31 maj har Segway en kampanj, där kunder som köper en Navimow får möjligheten att köpa VisionFence Sensor till det nedsatta priset 189,99 euro.

Källa: Pressmeddelande

Galleri

1 gillning