Schneider Electric visar upp framtidens energieffektiva hem

Från sajten:
image

Schneider Electric visar upp hur framtidens hem kan se ut när det gäller energilösningen. Med allt mer som elektrifieras i hemmen kommer nya lösningar kring detta.

Franska Schneider Electric visar på elektronikmässan CES 2023 upp hur energilösningarna kan se ut i hemmen. Deras lösning Schneider Electric Home Energy Management System tar ett helhetskgrepp kring elektrifieringen i hemmen med nya produkter och funktioner. Lösningen integreras mot det smarta hemmet och adderar ett batteri till detta.

Schneider Home

Med tanke på att allt fler produkter elektrifieras kan en helhetslösning vara önskvärd och här ser Schneider Electric till att inkludera laddare för bilen, batteri för hemmet, solpanelskontroll, smart plugs och smart belysning.

Schneider Home

Behovet av en mer omfattande lösning kommer av att energibolagen har misslyckats med att få ut gröna lösningar och teknologi till hushållen. Att på egen hand sätta ihop lösningar som fungerar med varandra vet vi om att detta inte är så enkelt alltid. Det är här Schneider Electric Home Energy Management System ska underlätta med sin integrerade lösning och styrning via en app.

Schneider Home

Det finns i dagsläget inga uppgifter om vare sig pris eller tillgänglighet.

Vad ser ni för fördelar med en lösning som denna? Diskutera i Bubblan!

Källa: Engadget