Säsong tre av For All Mankind kommer i juni

Från sajten:
image

Apple har idag släppt en teaser för säsong tre av For All Mankind som har premiär den 10 juni.

I sommar är det återigen dags att bege sig ut i rymden med vår svenska rymdgosse Joel Kinnaman i spetsen. Året är 1995 och de verkar ha lämnat månen och istället landat på Mars. Teasern som ni kan se nedan visar inte jättemycket mer än ett par astronauter som har satt ned fötterna på den röda, sandiga planeten.

Säsong tre av For All Mankind har premiär den 10 juni och de två första säsongerna går att avnjuta på Apple TV+. Serien är en av de första som lanserades på Apple TV+ och undertecknad måste få flika in att om du inte har sett den ännu så är den verkligen värd att spana in.

2 gillningar

Pepp!:+1:t3:

1 gillning

Så in i vassen, älskar den serien! Så ofantligt mycket bra på Apple TV+ hittills.

1 gillning

Goda nyheter! Väldigt välgjord och bra serie! Rekommenderas!

1 gillning

Från sajten:


En av de första serierna som lanserades på Apples egna streamingtjänst ska nu få en säsong tre och trailern är nu ute.

Vad hade egentligen hänt om Ryssland landade på månen före jänkarna och hur hade de utmanat varandra för att ta nya teknologiska kliv och ta sig längre ut i rymden? Detta är mer eller mindre handlingen i Apples “For All Mankind”. I serien har vi Joel Kinnaman som spelar huvudrollen och har du ännu inte sett denna serie så är det god tid att börja innan säsong tre drar igång. I säsong tre så har de tagit sig hela vägen till mars och det ser ut att bli ett rymdkrig utan dess like.

Serien går att se på Apple TV+ och säsong tre drar igång den 10 juni.

Från sajten:
image

Den kritikerrosade For All Mankind kommer att få en fjärde säsong meddelar Apple i ett pressmeddelande.

Om du har fastnat för rymddramat For All Mankind så kan du luta dig tillbaka för det kommer en fjärde säsong. I den tredje säsongen som är igång nu har USA och Ryssland siktet på Mars. Frågan är om NASA, ett privatägt bolag (typ dåtidens SpaceX) eller Ryssland ska hinna först till Mars.

Med i serien har vi bland annat vår egna svenska Hollywoodstjärna Joel Kinnaman och de tre första säsongerna går att se på Apple TV+.

Via Pressmeddelande

2 gillningar

Senaste avsnittet var så sjukt bra! Önskar bara att de släppte hela säsongen så man slipper vänta varje vecka!

1 gillning

Älskar serien, håller med om att senaste avsnittet var sjukt bra. Can't wait till nästa vecka..

2 gillningar

Gillar också serien men frun och jag tycker det blir lite väl mycket ”släktmiddag” med alla som känner alla i tredje säsongen.:man_shrugging:

Tom jag betalar för apple tv för att se denna serie :slight_smile:

2 gillningar