Samsung The Frame i samarbete med Marimekko

Från sajten:
image

Textil och teknik i symbios när Samsung samarbetar med Marimekko. Nu blir de ikoniska mönstren från designföretaget konstverk på The Frame.

Samsung och finska designföretaget Marimekko samarbetar och gör ikoniska mönster till konstverk på The Frame. Utöver konstverk på The Frame lanseras även en limited edition kollektion av Samsungs accessoarer med Marimekkos ikoniska Unikko-mönster och en serie med över 40 Marimekko-konstverk för The Frame.

I den nya kollektionen finns ett noggrant utvalt sortiment med 30 Marimekko-designer, samt tre säsongsbetonade samlingar med 12 prints som roterar under året. Därmed kan användare kan förvandla sin TV till ett stilfullt och passande konstverk för varje årstid.

Samsung Art Store-prenumeranter erbjuds nu ett generöst utbud av ikoniska konstuttryck från: Maija Isola, Fujiwo Ishimoto, Katsuji Wakisaka, Vuokko Eskolin-Nurmesniemi och Maija Louekari – allt för 49 kronor i månaden.

De tillbehör och accessoarer som kommer att finnas omfattar telefonfodral, Galaxy Buds-fodral samt klockarmband och alla med det ikoniska Unikko-mönstret. Kollektionen kommer att finnas tillgänglig från och med mars 2024 hos Samsungs e-återförsäljare och hos återförsäljare med start i de nordiska marknaderna.

Källa: Pressmeddelande

Från sajten:
image

Gillar du design från Marimekko och använder Samsung Galaxy-produkter? Då är det läge att titta närmare på de nya tillbehör som nu lanseras genom samarbetet.

Samsung och Marimekko lanserar nu nästa samarbete som omfattar mobilskal, hörlursfodral och klockarmband – alla med inspiration från det välkända designhuset. Samarbetet mellan de båda företagen uppmärksammar 60-årsjubileet av det ikoniska blommönstret Unikko.

Den nya limiterade kollektionen av tillbehör lanseras den 2 april via Samsungs webbutik.

Källa: Pressmeddelande

Galleri