Samsung presenterade även tre nya Galaxy Book3 laptops

Från sajten:
image

Vid dagens event Samsung Unpacked fick vi även se tre nya laptops. Galaxy Book3 från Samsung kommer alla med kraftfull prestanda enligt uppgift.

De nya modellerna i Galaxy Book3 från Samsung är Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 och Book3 Pro. Toppmodellen av dessa är Galaxy Book3 Ultra, Galaxy Book3 Pro 360 har en 2-i-1-konvertibel utformning med S Pen-funktion och Galaxy Book3 Pros har en hopfällbar design som är både tunn och lätt.

Galaxy Book3-serien erbjuder en sammankopplad upplevelse som är både intuitiv och välbekant. Datorerna innehåller nya funktioner för produktivitet på språng, sömlös anslutning över operativsystemet mellan telefon och PC som låter dig att fortsätta arbetet i webbläsaren från din telefon och ta vid med din PC.

Användare kan också röra sig sömlöst mellan olika skärmar och enheter utan problem. Samsung Multi Control-funktionen ger dig kontrollen över PC, Galaxy Tab och nu även Samsung Galaxy smartphone med Galaxy Book3-seriens tangentbord och styrplatta. Dessa gör det möjligt att kopiera, klistra in samt drag-and-drop mellan enheter samtidigt som Second Screen förvandlar din Galaxy Tab till en extra skärm genom ett knapptryck.

Att koppla upp sig på den nya Galaxy Book3-serien är intuitivt, snabbt och friktionslöst. Logga in på ditt Samsung-konto på din enhet och den kommer genast att synkroniseras med Samsung Galaxy-tjänsterna du använt tidigare på en Samsung Galaxy-enhet tack vare Single Sign On. Du kan även logga in på dina favorithemsidor baserat på ditt Samsung Pass–konto för mobilen.

Galaxy Book3 Ultra innehåller den senaste 13th Gen Intel Core i9 processorn, vilket gör den till den hittills snabbaste Galaxy Book:en. Laptop-grafikprocessorn NVIDIA® RTX Geforce 4070, tillhandahåller grafik i studioklass för att förbättra både kreativa projekt och spelupplevelser. Samsungs Dynamic AMOLED 2X Display har en 3K (2880×1800) upplösning och med en adaptiv uppdateringsfrekvens på 120Hz skapas en smidig tittarupplevelse.

Ljudet i Galaxy Book3 Ultra- och Pro-serien kommer med ett nytt fyrhögtalarsystem som ger klara, höga toner och ett fylligt basljud. Dubbla mikrofoner i studiokvalité, tillsammans med AI Noise Canceling, fångar din röst tydligt och reducerar bakgrundsljuden.

Galaxy Book3 Ultra kommer att finnas tillgänglig i 16-tum, i färgen Graphite. Galaxy Book3 Pro kommer i 14- och 16-tum, i färgerna Graphite och Beige. Galaxy Book3 Pro 360 kommer i 16-tum med 5G uppkoppling som alternativ i färgen Graphite. Galaxy Book3 Pro och Pro 360 kommer att finnas tillgängliga på utvalda marknader från och med den 17 februari följt av Galaxy Book3 Ultra från och med den 22 februari:

  • Galaxy Book3 Ultra rekommenderat pris från 32 990 kronor
  • Galaxy Book3 Pro 360 rekommenderat pris från 22 990 kronor
  • Galaxy Book3 Pro rekommenderat pris från 20 990 kronor
  • Galaxy Book3 360 rekommenderat pris från 14 990 kronor
  • Galaxy Book3 rekommenderat pris från 8 990 kronor

Källa: Samsung