Samsung lanserar klädskåp som stryker och renar våra kläder

Från sajten:
image

En stressig dag på jobbet kan lämna en hel del dofter på både skjortor och kavajer och då är det ju fint att ha ett dedikerat klädskåp som tar hand om detta – frågan är om det är värt 24 000 kronor.

Samsung meddelar idag via ett pressmeddelande att de lanserar klädskåpet Bespoke AirDresser Clothing Care System som fräschar upp ens kläder med JetSteam-ånga, tar död på 99,9 procent av bakterier, virus och kvalster och mjukar upp mindre skynklor. Skåpet har även en AI-fuktsensor som torkar kläderna om någon fukt upptäcks.

Skåpet ska kunna ta bort dofter från bland annat mat, cigarettrök och svett och eftersom skåpet är närmare två meter högt så går det utmärkt att hänga in klänningar i det också. Prislappen ligger på 24 000 kronor och det går att köpa Bespoke AirDresser redan idag.

Via pressmeddelande

1 gillning

OCH hur mycket el drar det??

På mässgolvet när vi kollade på bland annat denna pratades det inte om annat än hur lite el allting drog. Det var nästan så jag ville åka hem och slänga ut alla grejer och köpa nytt för 100 000 kr :slight_smile: Men då ingick ju också någon form av Sous vide-funktion i ugnen. Kan lätt vara värt 100 k.

1 gillning