Samsung lanserar Bespoke AI Washer and Dryer

Från sajten:
image

Samsung har lanserat sin mest avancerade lösning för att ta hand om din tvätt. Bespoke AI Washer and Dryer är en smart och hållbar lösning för hemmet.

Samsung Bespoke AI Washer and Dryer lanseras nu i augusti månad på den europeiska marknaden och ska ha den högsta kapaciteten för sin klass när det gäller tvättmaskiner (11 kg) och torktumlare. Hög kapacitet i kombination med en platsbesparande design och optimerad prestanda drar dessutom mindre energi.

Samsung Bespoke AI Laundry Dl1

Den nya tvättmaskinen sparar energi, vatten och tvättmedel vid varje tvätt. Detta via inbyggd intelligens (AI) och tekniken Ecobubble som omvandlar tvättmedlet till bubblor vilket tas upp snabbare av kläderna som tvättas. Med denna teknik sparas upp till 70 procent av energiåtgången men med bibehållet resultat efter tvätt. Det går också att ytterligare minska energi med AI Wash Cycle, en smart funktion som använder mindre vatten och tvättmedel men med ett fullgott resultat.

Även torktumlaren har smarta funktioner där värmepumpsteknologi tillhandahåller ett mer energi- och kostnadseffektivt sätt att torka kläderna på. Energiklassen på torktumlaren ligger på A+++.

Givetvis går det att ha koll på båda produkterna via SmartThings där även energiförbrukningen kan ses.

Samsung Bespoke AI Washer and Dryer kommer i färgerna “Silver”, “Black” samt “Morning Blue”.

Källa: Samsung

1 gillning