Samsung kommer visa upp nya dammsugare på CES

Från sajten:
image

Den stora elektronikmässan CES2024 närmar sig och här ska Samsung visa upp nya dammsugare. Dessa sägs ha AI-teknologi för bättre resultat.

Samsung Electronics ska visa upp nya dammsugare på den stora elektronikmässan CES2024 i Las Vegas. De nya dammsugarna ska vara utrustade med företagets senaste AI-teknologi och en av de nya modellerna är Bespoke Jet Bot Combo, en robotdammsugare med moppfunktion som med AI ska erbjuda användaren en bättre städupplevelse.

Bespoke Jet Bot Combo får uppgraderad objektsdetektering som ska känna igen ännu fler objekt vilket ska ge en exaktare städning i hemmet. Även fläckar och utrymmen ska kunna detekteras för att rengöra bättre. Bland annat kan användaren rekommenderas områden som inte ska dammsugas, detta under mappningen av hemmet. Fläckar som upptäcks innebär att robotdammsugaren återvänder till laddningsstationen för att värma upp moppdynorna och sedan återvända till det nersmutsade stället och där ta sig an fläcken.

Med funktionen AI Floor Detect kan golvytorna kännas igen och den gör då skillnad på hårda golv samt mattor och anpassar sugstyrkan därefter. Laddningsstationen har ett tre-stegssystemt för att rengöra moppdynorna vilket innefattar automatisk tvätt, ångrengöring och automatisk torkning med varmluft.

Källa: Pressmeddelande