Samsung erbjuder gratis skärmbyte för telefoner med gröna linjer – i Indien

Från sajten:
image

Om du har en av de utvalda telefonerna och bor i Indien, så kan du få en helt ny skärm av Samsung om den är ”gröna-linjer-trasig”.

För alla oss som har varit med om en trasig OLED-skärm vet mycket väl hur det här visar sig – gröna linjer som pryder skärmen. Det verkar som att några av Samsungs flaggskeppstelefoner har råkat ut för fenomenet lite för ofta och den sydkoreanska tillverkaren har börjat erbjuda nya skärmar utan kostnad.För närvarande är den här ersättningsförmånen endast tillgänglig i Indien för utvalda Galaxy-telefoner. Sista dagen att utnyttja erbjudandet är den 30 april 2024.

This is in unacceptable Samsung.

Another soldier down.

I was updating this to the April patch, Galaxy S21 Ultra. Samsung really brought a new green line issue . Oh and btw , the phone is in mint condition as you can see from prior tweets in my TL. Please tag users for reach. pic.twitter.com/unFLOkunA2

— Entro 🔭 (@Entroprox) April 17, 2024

Samsung India erbjuder ett kostnadsfritt skärmbyte för Galaxy S20, Galaxy S21, Galaxy Note 20 och Galaxy S22-telefoner som drabbats av gröna linje-problemet – även om garantin har löpt ut. Vi får hoppas att det här erbjudandet även tar sig till andra länder där Galaxy-ägare drabbats.

Via: Android Authority