Så tittar du på Apples event ikväll

Från sajten:
Så tittar du på Apples event ikväll | Teknikveckan


image

Ikväll är det äntligen dags för Tim Cook och alla hans undersåtar att äntra scenen på det rymdskeppsliknande högkvarteret och visa upp sina nya skapelser för omvärlden.

Vi förväntas bland annat att se två uppföljare till iPhone XS och XS Max där fokus (pun intended) kommer ligga på de nya kamerorna. iPhone 11 och 11 Pro som de ryktas heta förväntas komma med tre linser på baksidan av enheten så vi äntligen kan ta vidvinkelbilder med våra telefoner. Utöver dessa två telefoner så förväntas det även komma en uppföljare till iPhone XR som ryktas få två kameralinser på baksidan istället för en som den har idag. Vi kan nog även förvänta oss någon ny iPad och kanske även en ny Apple Watch. Det har även ryktats om en ny Apple TV samt en direkt konkurrent till Tile.

För att kunna avnjuta alla godsaker som bränner hål i plånboken på oss dödliga så kan ni se eventet direkt på er Apple TV genom att ladda ned Apples egna ”Apple Events”-app. Kommer ni titta på en iOS-enhet så kan ni bege er till Apples hemsida och titta på den där, likaså på er Mac via Safari. Nytt för i år är att Apple även kommer att streama hela eventet på YouTube så det blir enkelt för alla oavsett vilket märke på mobilen, surfplattan eller datorn man har. Eventet drar igång 19:00 svensk tid och vid den tidpunkten kan ni trycka på play nedan:

Laddar för fullt!:+1:t3:

2 gillningar

Jag med! Mest pepp på deras nya tracker i år faktiskt!

2 gillningar

Meh :frowning:

1 gillning

Han har inte alltid rätt!:wink:

Dottern och jag snackar Apple event och hon säger att detta är hennes favoritreklam från Apple. :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

2 gillningar

Dom har några timmar på sig - fixa -!!! :relaxed::sleeping:

Vi kommer få se en otroligt bra kamera i år, men resten :sleeping:

Eller så börjar de skeppa i december…

Haha - ja , el så kommer de till nästa … får verkligen hoppas de mjukvara så dom kan fixa de , ”sen”…

Sitter nog inte med popcorn och följer det live med min list med YouTube-prenumerationer kommer vara överfull med summering och några sådana kommer jag definitivt att se. Hoppas Apple sätter ner foten och levererar en kameraupplevelse som är riktigt grym, behövs för att flytta fram positionerna och hålla konkurrenterna på tårna :slight_smile:

1 gillning

Sambon frågar varför hon får en massa påminnelser i sin kalender att det är Apple-event ikväll :nerd_face:

2 gillningar

Myskväll tillsammans i soffan. Du bokar upp hennes kväll. Perfekt. Den årliga september-apple-eventet-daten. Svårslaget. :nerd_face: Jag har försökt år efter år. Aldrig riktigt lyckas få till den daten. FÖRSTÅR inte.

1 gillning

Magisk! Den gick dessutom på svensk reklamtv ihop med iPod-reklamen.

1 gillning

HAHA!! :rofl:

Nej jag fattar inte varför hon inte ser till att vara med på eventen… kanske skulle döpa dom till chokladprovning istället. Då kommer hon iaf att vara hemma i rätt tid :smiley:

1 gillning

Vad laddar alla upp med för tilltugg ikväll? Saknar inspiration idag.

Djupfryst äpplepaj!

1 gillning

Som du värmer sen? :wink: