Så här ser kommande utomhuskameran Aqara G5 ut

Från sajten:
image

Just nu pågår CES 2024 i Las Vegas där Aqara precis presenterat sin nya hub. Men, företaget har fler produkter på gång vilka nu syns på bild i en trycksak som dykt upp.

Kinesiska Aqara lanserar årligen ett gäng nya produkter för det smarta hemmet. Även i år ser ut att bli ett intressant år när det gäller kommande produkter. I en trycksak har nämligen deras kommande utomhuskamera, Aqara Camera G5 dykt upp på bild för första gången.

Utomhuskameran har en något kantig design med en synlig rörelsedetektor och spotlight samsas med kameralinsen. Den går att använda både med batteri eller fast ansluten till elnätet. Ett fast stativ ger möjligt att vinkla kameran, ungefär på samma sätt som med deras inomhuskamera G2H.

Utöver den kommande utomhuskameran syns också en uppkopplad badrumsvåg vilket innebär att de kanske ger sig in lite mer på området kring hälsa. Deras närvarosensor, Aqara Presence Sensor FP2 har ju uppdaterats till att kunna mäta sömnen så det är inte helt otänkbart.

Även en ny rullgardinsmotor ser ut att vara på gång som utseendemässigt påminner om deras första generation. De andra produkterna som visas på bild fick vi se på IFA 2023 i Berlin förra året.

Blev ni pepp på någon av deras kommande produkter?

Källa: Aqara