Rykte: Sony funderar på att låta Xbox-spelare njuta av Helldivers II

Från sajten:


Då och då dyker det upp ett spel som tar världen med storm och den svenska studion Arrowhead lyckades med just detta när Helldivers II lanserades.

Allt fler får upp ögonen för Helldivers II och sedan det släpptes har antal spelare bara växt men alla som spelar på Xbox får inte ta del av detta fantastiska spel då det exklusivt finns till PlayStation 5 och PC. Phil Spencer på Microsoft har tidigare gått ut och sagt att han tycker att Sony borde släppa spelet till Xbox och nu ryktas det att Sony har börjat förhandla med Microsoft om ett eventuellt släpp, men det är i ett tidigt stadium.

Om undertecknad får tycka till så hade det varit fantastiskt om Sony gjorde detta dels för att det är ett otroligt roligt spel som alla borde få ta del av men även för att vi behöver alla spelare vi kan få för att tillsammans befria planeterna och döda alla robotar och aliens. Detta är dock ett rykte så allt ska tas med en nypa salt men Sony borde börja lätta upp på sina exklusiva titlar precis som Microsoft har gjort senaste tiden.

Källa: XboxEra

Generöst.