Rykte: Så ser Galaxy Watch 5 och Galaxy Watch 5 Pro ut

Från sajten:
image

Samsung förväntas visa upp Galaxy Watch 5 och Galaxy Watch 5 Pro i augusti men redan nu ser det ut som att utseendet på klockorna har läckt ut.

Det är läckaren Evan Blass och 91Mobiles som har släppt 3D-renderingar på Galaxy Watch 5 och Galaxy Watch 5 Pro en månad innan Samsung ryktas visa upp klockorna. Pro-modellen av klockan ryktas vara uppföljaren till Galaxy Watch 4 Classic och det ser ut som att Samsung har valt att ta bort det roterande hjulet längst klockans display. Storleken ser ut att landa på 45 millimeter och materialet ser ut att bli rostfritt stål.

På den vanliga modellen ser det ut att vara aluminum istället för rostfritt stål och den kommer att komma i två storlekar, 44 millimeter och en mindre variant där storleken är okänd än så länge. Båda klockorna ska ha två fysiska knappar och kommer att gå att köpa med stöd för E-SIM. De ska även klara att färdas ned till 50 meter under vattnet i upp till 10 minuter och de kommer att rulla på Googles WearOS 3.5 men på det så är det ett skin med Samsungs One UI Watch 4.5.

Via The Verge