Rykte: iPhone 12 kommer i marinblå färg

Från sajten:
https://teknikveckan.com/rykte-iphone-12-kommer-i-marinbla-farg/


image

Ryktet gör gällande att Apple kan komma att ersätta den nya färgen Midnatts Grön (Midnight Green) med marinblå (Navy Blue) när det kommer till den komman iPhone 12.

Exclusive Navy Blue iPhone 12 Pro Leaks w/ @MaxWinebach & latest  news https://t.co/aHpjPRYy8y pic.twitter.com/FdVwpNy3Pd

— EverythingApplePro (@EveryApplePro) January 21, 2020

Det är Max Weinbach som förutspår att Apple kommer ersätta den nya färgen Midnattsgrön som kom med iPhone 11 Pro med Marinblå färg istället.

Det EverythingApplePro som släppt en YouTube video där de går igenom ryktena om att den nya färgen kommer till Pro modellerna av kommande iPhone modellerna. De går även igenom ryktena från Ming-Chi Kuo om storlekarna 5.4-inch, 6.1-inch, and 6.7-inch och att alla modellerna kommer få OLED skärmar, men även om att formenspråket kommer påminna mer om iPhone 4 med stålram och att en av telefonerna kommer sakna lightningport. Om detta komme ske eller inte vet vi inte helt säkert förrän dagen då Apple presenterar sin nya telefoner. Men Max Weinbach har en historia av att kunna förutspå Apples planer tidigare så det återstå att se om vi kommer få en telefon som går i blåa toner 2020.

EverythingApplePro

Så snygg !!!

1 gillning

Woop woop!!!

1 gillning

Trodde inte det var möjligt att göra något fulare än den gröna. Jag hade fel !

Inte så konstigt då blå är ”årets färg” enligt kännarna.

Skönt, slipper jag gömma den i ett skal :grinning_face_with_smiling_eyes:bild

2 gillningar