Rykte: Här öppnar Apple i Stockholm

Från sajten:
image

Apples första svenska butik hamnar på Norrmalmstorg i jämte Audis visningslokal. Detta rapporterar Expressen.se utan att hänvisa var man fått informationen ifrån.

Lokalen på bilden verkar i och för sig inte jättestor men frågan är hur det ser ut i verkligheten. Ni som bor i Stockholm får gärna rapportera om det hela. Jämför gärna med resten av Apples butiker.

Vi har tidigare skrivit om att Apple Store bildat ett bolag i Sverige för detta ändamål.

Uppdaterat: Som Steve J skriver så hänvisar Expressen till lokalen jämte Audis, inte att de tar över den (Antingen har expressen uppdaterat sin artikel eller så har vi läst fel). Nu blev det genast en mycket mer logisk placering.

Uppdaterat: 15.42: Rasmus Eurén har varit förbi och tagit ett foto och vi kan konstatera att lokalen är väldigt omaskerad för att vara en framtida Apple Store.

Från sajten:
image

Inte än i alla fall – Hamngatan 15 som det spekulerades om tidigare får i stället japanska hyresgäster i form av sportvarumärket Asics.

Det var Expressen som trodde sig kunna avslöja att den första Apple-ägda butiken skulle öppna på Hamngatan på Norrmalmstorg – ett logiskt läge, dyrt och exklusivt.

Om det hela var ett missförstånd eller förhandlingar som inte gått vägen förtäljer inte historien men med största sannolikhet hamnar butiken bara någon annanstans. Det ryktas även om butiker i Malmö och Göteborg.