Robotdammsugaren med supersug och cyklonfunktion

Från sajten:
image

För hemmen med husdjur finns ofta en utmaning i att hålla rent från päls som faller av. Nya robotdammsugaren UBPet V10 ska fixa allt detta med kraftig sugstyrka.

På Kickstarter hittar vi återigen en produkt som ska utmana de etablerade aktörerna på marknaden. Det är robotdammsugaren UBPet V10 som riktar sig till hem med husdjur där päls kan vara en utmaning i dagen. Med en sugstyrka på hela 22 000 Pa och en cyklonfunktion lovar UBPet V10 ett resultat som ingen annan kan. Den är också utrustad med borstar där hår och päls inte trasslar in sig.

Med ett kompakt format ska robotdammsugaren inte ta så mycket plats heller. Det som sticker ut en del med dess konstruktion är dammbehållarens tydliga och synliga placering mitt på enheten där den enkelt kan lyftas upp vid tömning. Tack vare den höga sugstyrkan ska den kunna ta sig an alla typer av mattor också utan problem och med gott resultat. Ljudnivån ska ligga på 58 decibel och den ska fungera med både Google Home och Amazon Alexa via en framtida uppdatering.

Rekommenderat pris för UBPet är ungefär 3 520 svenska kronor beroende på valutakursen. Leverans för UBPet är beräknad till februari 2024.

Källa: Kickstarter

Onekligen ett lockande pris. Kanske kan vara ett alternativ när min Roborock S7 säger upp sig.