Roborock lanserar S8 MaxV Ultra

Från sajten:
image

S8 MaxV Ultra är Roborocks senaste robotdammsugare som bland annat kommer utrustad med en robotarm, men den kan tyvärr inte plocka upp dina smutsiga kalsonger.

S8 MaxV Ultra kommer utrustad med en FlexiArm och dess syfte är att komma åt i alla hörn i hemmet där damm och smuts ofta fastnar och inte kan nås av robotdammsugare. Den har en sugkraft på 10 000 Pa och den har ett nytt moppsystem som de kallar för VibraRise 3.0 där det sitter två vibrationsmoduler och den kan lyftas upp 20 millimeter så mattor inte blir smutsiga. De lanserar även en ny funktion som de kallar DirTect som automatiskt kan känna igen olika varianter av smuts och då avgör roboten automatiskt om det krävs moppning eller om det räcker med en dammsugning.

Deras RockDock Ultra-docka är delvis en laddningsstation men den fyller på och doserar rengöringsmedel automatiskt och tömmer robotdammsugaren på smuts samt torkar mopparna i 60 grader så de är torra och fräscha till nästa användning. Den kommer även med deras egna röstassistent Rocky där det går att styra den och säga till om den ska starta, stoppa en städning eller helt enkelt hoppa över ett rum där du befinner dig för tillfället. Vi på Teknikveckan håller på att testa S8 MaxV Ultra för fullt och en utförlig recension kommer komma inom kort, lansering sker den 14 maj.