Roborock lanserar en blötare dammsugare

Från sajten:
image

Det har blivit allt mer poppis med våt- och torrdammsugare och nu ger sig Roborock in i den produktkategorin med den nya Dyad Pro som lanseras idag.

Dyad Pro är alltså en sladdlös skaftdammsugare som moppar golvet samtidigt som den dammsuger. Den har en inbyggd sensor som känner av hur skitit det är på golvet och anpassar därefter sugkraften och vattenflödet. Apropå sugkraft så har den ett sug (säger man så?) på 17 000 Pa (Pascal Pressure Unit) så den ska kunna få upp det mesta från golvet. Något som brukar vara ett ångestmoment med dessa våt- och torrdammsugare är själva rengöringen av maskinen efter städning men Roborock Dyad Pro rengör sig själv och torkar sedan även borsten.

Så här glad blir man tydligen när man städar med Dyad Pro

Den går att ansluta till Roborocks egna app och där går det att ställa in röstassistent, se statusinformation, en hel del tips och mycket annat. Den har ett inbyggt batteri som klarar upp till 40 minuters städning och prislappen ligger på 5 490 kronor, lansering sker idag. Dyad Pro kommer gå att köpa på Elgiganten och Inet.

Läs även: Vi testar våt- och torrdammsugare från Xiaomi.

Galleri