Ring lanserar ny dörrvideoringklocka med batteridrift

Från sajten:
image

Nya dörrvideoringklockan från Ring ser ut som …den första de lanserade för ett antal år sedan. Som tur är så är det insidan som räknas och denna har uppdaterats.

Ring Battery Doorbell Pro är den senaste dörrvideoringklockan från företaget som satte dessa enheter på kartan en gång i tiden. Den stora nyheten med denna nya modell är att den har radarbaserad rörelsedetektering och ett 1:1 bildförhållande med 150° synfält men designen är samma som den ursprungliga modellen.

Den nya dörrvideoklockan baserar sig på den modell som lanserades förra året, Ring Battery Plus men med 3D Motion Detection som använder radar istället för infraröda sensorer. Detta ska enligt uppgift ge mer korrekta varningar. Dessutom finns stöd för dubbla wifi-band samt förhandsvisning i färg, mörkerseende i färg och brusreducering.

Utöver batteridrift kan den också anslutas med kabel. Enheten har end-to-end-kryptering och allt styrs från Ring-appen och med ett abonnemang fås mer funktioner.

Rekommenderat pris för Ring Battery Doorbell Pro är 229,99 amerikanska dollar. Mer information finns att läsa på hemsidan.

Källa: The Verge