Ring har lanserat motordriven säkerhetskamera

Från sajten:
image

Motordrivna säkerhetskameror är praktiska när man vill få en bättre överblick över hemmet. Nu har Ring lanserat sin egen variant med såväl motor som integritetsskydd.

Ring är företaget som köptes av Amazon för en stor hög med pengar för några år sedan. Utöver deras välbekanta dörrvideoringklockor så tillverkar de också säkerhetskameror för hemmet. Nu har de lanserat en ny motoriserad säkerhetskamera, Ring Pan-Tilt Cam som innebär att den kan rotera runt sin egen axel och filma i 360°. Utöver att bara kunna rotera så går den också att vinkla såväl uppåt som nedåt.

Upplösningen är 1080p och den har färgseende i mörker samt ett inbyggt integritetsskydd för dig som vill vara säker på att inget filmas när du är hemma. Säkerhetskameran kan monteras på väggen men också i taket eller ställas på ett bord tack vare det mångfunktionella stativet.

Ring Pan-Tilt Cam finns i fem olika färger; White, Black, Starlight, Blush och Charcoal och det rekommenderade priset i USA är 79,99 amerikanska dollar. Än så länge är den inte lanserad i Sverige.

Källa: Ring