Ring gratis till andra Truecaller-användare

Från sajten:
Ring gratis till andra Truecaller-användare | Teknikveckan


image

Från och med idag kan du som har en Android-telefon ringa helt gratis till andra användare via Truecaller.

Samtalet görs via IP-telefoni och på sin blogg meddelar det svenska företaget att samtalen ska vara av väldigt god kvalité även om data- eller WiFi-mottagningen är låg.

Det görs enligt bolaget över 180 miljoner samtal via Truecaller idag. Att ringa gratis går att göra med en Android-telefon och funktionen kommer även att komma till iOS-enheter inom kort.

Källa Truecaller, Via Feber

Vad är poängen med detta? Åtminstone som abonnent hos en svensk mobiloperatör så ringer man “gratis” redan idag, det är länge sedan operatörerna avskaffade tarifferna. Visst, utlandssamtal blir såklart en kostnad som då raderas genom ett sådant här samtal men målgruppen lär vara väldigt liten i jämförelse.

2 posts were merged into an existing topic: Allmänt dålig stämning

Jag tror inte detta är riktat mot Sverige då vi redan har så billiga abonnem. Däremot andra länder som Asien, Mellanöstern etc lär uppskatta detta mer :slight_smile:

Ja, precis. Det kan knappast vara något för oss.

1 gillning

Om någon fick ett meddelande om att inlägg blev flyttade till en annan tråd så var det bara för ett test. De är tillbakaflyttade nu.

Någon som har alternativ app för nummerigenkänning för iOS? Omständigt att jämt behöva manuellt uppdatera truecallers lista…

Hitta.se har något va?