Ring återupplivar dörrvideoklockan Peephole Cam

Från sajten:
image

Ring har presenterat en gammal favorit på CES 2023. Dörrvideoklockan Peephole Cam har uppdaterats och återvänder till företagets sortiment.

Amerikanska Amazon-ägda företaget Ring återupplivar en gammal trotjänare. Det är Ring Peephole Cam som nu uppdaterats och blir en del av företagets sortiment av dörrvideoklockor. Det som skiljer denna dörrvideoklocka från andra är att den använder befintligt hål för tittöga i dörren vilket kan fungera i exempelvis lägenheter under förutsättning att gällande lagstiftning följs. Första gången den började säljas var 2019 men den försvann från sortimentet 2021 och nu börjar den alltså säljas igen.

Ring Peephole Cam

I princip är det samma modell som tidigare fast med uppdaterad mjukvara som fungerar med övriga produkter från Ring. Den erbjuder rörelsedetektering, 1080p upplösning, tvåvägskommunikation, realtidsströmning och integritetszoner. Ring Peephole Cam har även en sensor som kan detektera om någon försöker sig på något vilket skapar vibrationer i dörren varpå notiser kan skickas till användaren.

Ring Peephole Cam

Givetvis har Ring Peephole Cam stöd för Amazon Alexa och kan därigenom trigga rutiner som att tända belysningen eller stänga rullgardinerna vilket simulerar närvaro i hemmet.

Rekommenderat pris ligger på 129 amerikanska dollar och när och om den dyker upp här får vi se.

Källa: TechCrunch

Vi får hoppas de lyssnade på mig när jag sa att röret är för kort för våra säkerhetsdörrar.

Läste först peehole.:grimacing::laughing::joy:

Konkurrenter har ju 2 eller 3 rör i olika längder för olika tjocklekar på dörren.

Vi är ju lugna så länge du inte läser gloryhole. :joy::joy:

1 gillning