Ring Always Home Cam är en drone-kamera för hemmet

Från sajten:
image

Amazon håller som bekant event idag och förutom en drös med nya Echo-högtalare så har man även presenterat nyhet för varumärket Ring.

En av de mer uppseendeväckande nyheterna är utan tvekan Ring Always Home Cam som är en slags minidrönare som kan flyga runt i hemmet och hålla koll åt dig. Detta löser ju många problem för oss som har lite väl många kameror hemma och vad skönt om en kan flyga runt och ge klartecken på att allt är okej. Detta blir ju perfekt om du t ex behöver kolla om fönstret stängdes i ett rum där du normalt sett inte har någon fast kamera monterad.

Ring Always Home Cam blir ett välkommet tillskott till alla de övriga produkterna i sortimentet och kan triggas att börja flyga om en sensor känner av något. Du har koll på vad som händer via Ring-appen. Kameran har också ett inbyggd hummande ljud som gör dig uppmärksamt på att den flyger runt och filmar så att ingens integritet kränks. När kameran dockar döljs kameralinsen och inget kan filmas.

Enligt uppgift ska tekniken bakom vara så pass bra att den inte ska välta ner dina Ming-vaser hemma vilket ju är önskvärt.

Priset för Ring Always Home Cam landar på $250 när den börjar säljas nästa år.

2 gillningar

Nu är det scifi!

Alltså så häftig! Ge mig!

1 gillning

Ge hit!

1 gillning

Vansinnig idé… Men vill ha!

Tänk när man är bortrest och undrar om man stängde altandörren, kranen, kylskåpet osv.

4 gillningar
4 gillningar

Den där vill man ju bara ha :smiley:
Undrar om den klarar av att flyga upp till andra våningen?

Kombinerad med laservapen eller giftpilar… :alien:

1 gillning

Nöjer mig med vattenpistol :sweat_smile:

Hur många kan man ha samtidigt

bild

2 gillningar

ALLTSÅ MAGISKT! Hit med en nu! :slight_smile:

1 gillning

Snyggt! :smiley: