Reolink har presenterat sommarens nyheter

Från sajten:
image

Reolink är ett välkänt varumärke inom säkerhetskameror och nu har sommarens nyheter presenterats. Bland annat en säkerhetskamera med 16x optisk zoom.

Företaget Reolink erbjuder sedan länge ett stort urval av säkerhetskameror och nu har de presenterat sommarens nyheter. Utöver nya kameror får vi även se en videodörrklocka.

Reolink Video Doorbell

I juni lanseras deras första dörrvideoklocka, Reolink Video Doorbell och den kommer i två olika versioner. En med PoE (Power over Ethernet) samt en för Wi-Fi. Upplösningen ligger på 2K+ (5MP) och synfältet täcker upp 140° horisontellt och 98° vertikalt.

Reolink Video Doorbell integreras med företagets ekosystem och spelar in till deras NVR (Network Video Recorder) och moln.

Reolink RLC 823

Reolink lanserar också en säkerhetskamera i augusti med 16x optisk zoom vilket är ett ordentligt steg uppåt jämfört med tidigare versionen som erbjöd 5x zoom. Övervakningkameran Reolink RLC-823A 16X detekterar och gör skillnad på människor och fordon och kan programmeras att följa springande människor eller fordon i rörelse.

Reolink Trackmix Dual Lens

Reolink Trackmix Dual Lens är en övervakningskamera med dubbla kameralinser. Denna lanseras i september och kameralinserna har olika fokus vilket erbjuder dubbla vyer samtidigt.

Trackmix-kameran erbjuder dessutom pan- och tiltfunktion, zoom och autotracking.

Avslutningsvis får vi reda på att fler nyheter kommer att lanseras under 2022, bland annat en 36-kanalers NVR samt smarta Wi-Fi pluggar.

Källa: Pressmeddelande