Redmi Note 12-serien lanseras i Sverige idag

Från sajten:
image

Idag lanseras den helt nya Redmi Note 12-serien i Sverige. De nya mobiltelefonerna, med tre olika modeller lanseras med fokus på fotografering och användarupplevelse.

Redmi Note 12-serien kommer i tre olika modeller; Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 5G samt Redmi Note 12 och alla har fokus på fotografering och användarupplevelse vilket framgår av uppmaningen “Live vivid!” som ackompanjerar lanseringen.

Redmi Note 12 Pro 5G

Redmi Note 12 Pro 5G erbjuder en trevlig fotoupplevelse genom den stora kraftfulla IMX766-sensorn med OIS, och kompletteras med en ultravidvinkel- och en makrolins. Kraftfulla AI-baserade mjukvarualgoritmer, snabbare bildhantering och andra nyttiga funktioner bidrar också till att förhöja användarupplevelsen av kameran. Laddning sker via 67 W turboladdning för batteriet på 5000 mAh. Skärmen är en 120Hz AMOLED-skärm med stöd för Dolby Vision och Dolby Atmos. Processorn är en MediaTek Dimensity 1080 med avancerad 6 nm process och stöd för 5G. Det flexibla P-OLED materialet möjliggör en smalare ram vilket också bidrar till upplevelsen.

Rekommenderat pris för Redmi note 12 Pro 5G är 4490 kronor för 6 GB RAM och 128 GB lagring. Denna mobil finns i färgerna Midnight Black, Polar White och Sky Blue. Fram till och med den 30 april säljs den i ett paket med ett par vita bluetooth-hörlurar, Redmi Buds 4 (värde 649 kronor).

Redmi Note 12 5G

Redmi Note 12 5G är försedd med 120Hz AMOLED-skärm som ger en bra bild med verklighetstrogen färgåtergivning. Processorn är en strömsnål Qualcomm Snapdragon 4 Gen 1. Mobiltelefonen har snabbladdning på 33 W och ett 5 000 mAh (typ) batteri med lång hållbarhet. De tre AI-förstärkta kamerorna håller hög kvalitet och funktioner som Night Mode och en rad användbara och underhållande funktioner och filter.

Rekommenderat pris för Redmi Note 125G är 3490 kronor och den finns i färgerna Onyx Gray, Ice Blue och Forest Green.

Redmi Note 12

Redmi Note 12 har en 120Hz AMOLED-skärm som ger verklighetstrogen färgåtergivning. Processorn i denna är en Qualcomms Snapdragon 685 Mobile Platform och den stöder snabbladdning på 33 W till batteriet på 5 000 mAh. Även denna har tre AI-förstärkta kameror och funktioner som Night Mode och en rad användbara och underhållande funktioner.

Rekommenderat pris för Redmi Note 12 är 2790 kronor och den finns i färgerna Onyx Gray, Ice Blue och Mint Green.

Mer information om de olika specifikationerna för mobilerna finns via Mistore, länk nedan.

Källa: Pressmeddelande

1 gillning