”Redfall” får en trailer som avslöjar storyn

Från sajten:


Med ett släpp som närmar sig får vi nu reda på mer om handlingen i Bethesdas co-op-spel.

I en värld plågad av vampyrer kommer du tillsammans med tre andra spelare kunna utforska staden Redfall, uppgradera dina skills och framförallt slakta vampyrer.

Bethesda släppte under dagen en trailer som tar oss igenom lite av handlingen som ”Redfall” kommer bjuda på. Företaget Aevum som är besatta av att kunna erbjuda odödlighet verkar skyldiga till varför världen nu är mer helvete än himmelrike. ”Redfall” släpps den 2 maj till Xbox Series S/X och PC.

 

Från sajten:


Xbox-chefen Phil Spencer har gått ut med en ursäkt för senaste spelet ”Redfall” som kraftigt kritiserats efter lanseringen.

Den påkostade förstapersonsskjutaren har haft en riktigt tuff lansering med spelare och recensenter som kritiserat det mesta med spelet. Buggar, trist miljö och oinspirerande gameplay är några av sakerna som kritiserats. ”Redfall” är den speltiteln från spelstudion Arkane som har det sämsta betyget hittills på Steam.

Det har blivit lite av en obekväm följetong med floppar för Microsoft senaste åren. Förhoppningarna ligger nu på att Microsoft lyckas med nästa AAA-spel. Nämligen Bethesdas ”Starfield” som släpps senare i september.

Vi har svikit många människor den här veckan.

– Phil Spencer i intervjun med Kinda Funny Games.

Via: Eurogamer

Har spelat Redafall en hel del i helgen på PC och till skillnad på från Xbox så funkar det riktigt bra.
Tycker miljön är bra och det "frysta" havet ger direkt en mystisk känsla.
Springer runt solo och gör lite missions och har riktigt kul.

Men efter alla köp av Microsoft och de knappt inte får ut några spel att tala om så tror jag Starfield är en superviktig release. Även för Phil Spencer som lovat och lovat så mycket de senaste åren. Han skulle ju släppa AAAA-spel till och med.

Att nu Starfield är Microsofts sista hopp måste vara lite nervigt för dom då Bethesdas spel brukar vara buggfester på releasen.

1 gillning