”Red Dead Redemption 3” ryktas vara under utveckling

Från sajten:


Rockstar verkar inte bara fila på ett nytt Grand Theft Auto utan det senaste ryktet är att de även jobbar på ett tredje spel i “Red Dead Redemption”-serien men det lär vara långt kvar innan vi får spela det.

Först ut var det ett uttalande på X från kontot MyTimeToShineH som påstod att Rockstar jobbar på “Red Dead Redemption 3” och kort därefter så dök även en artikel upp i The Business Standard där chefen för Take-Two, Strauss Zelnik hintar om att ett tredje spel är på ingång. De två första spelen i serien är otroligt bra spel och de har båda (framförallt tvåan) sålt i kopiöst många upplagor sedan de släpptes. Tråkigt nog fick vi aldrig en version av RDR 2 till den senaste generationens konsoler men vad gör det om vi får ett tredje spel?

Vi har en känsla av att Rockstar kommer göra ett fantastiskt jobb även med det tredje spelet och “redan” nästa år kommer Grand Theft Auto VI att släppas och väntan har varit löjlig lång och vi hoppas att Rockstar verkligen har gjort ett spel som var värd den sinnesjukt långa väntan. Sa vi att väntan har varit lång?

Via The Business Standard

2 gillningar