Program/Tjänst för e-postutskick

Så, vet att det inte är alla som gillar denna typ av marknadsföring, men vi behöver kommunicera med våra kunder och i bland är detta ett ok/bra/enda sätt att göra det på.

Vi har tidigare använt Mailchimp men vi har inte det längre. Har sökt lite på nätet och hittade denna tjänst Mailmodo.
Någon som har erfarenhet av denna eller kanske har ett bättre förslag.

Har ingen erfarenhet av Mailmundo. Använt Constant Contact under många år och WebPower (bra men dyrt) för bättre variablehantering innan vi bytte till gratis Mailchimp för våra enkla behov (interna nyhetsbrev). Sedan i början på förra året kör vi Pardot från SalesForce för kundkommunikation. Oerhört kompetent men ett komplext marketing automation-system snarare än en tjänst för att skicka lite kundmejl.

Hur ser era behov ut?

1 gillning

Det är bara för sporadiska utskick, några ggr per år. Som nu, då vi har satt samman ett julklappsförslag som är lokalt förankrat. Det är lite drygt två tusen adresser.

OK. Finns den en anledning till att inte fortsätta med Mailchimp om du redan kan det? Gratisvarianten är upp till 2 500 mail per månad så det låter som om det skulle funka för er.

Vi använder Sendinblue. Mycket prisvärt.

1 gillning

Jag vet att det hamnade mycket mail i skräpposten, hos våra kunder, från Mailchimp, i alla fall för ett par år sedan. Men det kanske är så för denna typ av tjänst.

Mig veterligen så har det väldigt lite att göra med tjänsten numera. Skräppostfilter har blivit så mycket mer sofistikerade och analyserar ordval etc. Alla dom stora tjänsterna ser garanterat till att deras mailservrar är vitlistade.

Men det där är en djungel. Vi har problem med att vår 'egen' mejlserver skickar mejl från oss själva (via Pardot) fastnar i skräpposten, men vi vet att de går fram till de flesta kunder och har inga problem att nå t.ex. gmail eller outlook.com

1 gillning