Pressmeddelande: Bli först ut med att testa och köpa OnePlus 7T-serien i OnePlus pop-up-butik

"Stockholm, 30 september, 2019 – Nu sätter OnePlus återigen sitt community i centrum, med en rad pop-up-butiker runt om i Europa, där man användarna får chansen att testa och köpa den hett efterlängtade OnePlus 7T-serien före alla andra. OnePlus utökar sitt flagskeppsutbud genom att ta sin supermjuka 90Hz Fluid Display till OnePlus 7T.

Pop-up-butikerna blir det första tillfället för allmänheten att prova de nya produkterna.

Från och med den 10 oktober öppnar pop-up-butiker i London, Paris, Bryssel, Barcelona, Utrecht, Helsingfors, Tallinn och Köpenhamn.

Den svenska pop-up-butiken öppnar den 12 oktober klockan 12 på förmiddagen i Telenors butik på Drottninggatan 70 i Stockholm.

– Vår community ligger varmt om hjärtat hos oss på OnePlus och att få visa det vi tagit fram är alltid ett speciellt ögonblick för mig. Vår nya 90hz Fluid Display på OnePlus 7T fortsätter att sätta nya standarder i branschen och kommer ge användare en otroligt smidig upplevelse, säger Pete Lau, grundare och vd på OnePlus.

Medlemmar i OnePlus community världen över kan följa lanseringen genom livestream på OnePlus.com från klockan 17:00 den 10 oktober.

Streamen finns också tillgänglig på OnePlus YouTube, Twitter och Facebook."

Lite off topic.

Vad tycker du om den välvda skärmen på pro ?

Den är otroligt vacker men inte riktigt lika praktisk i verkligheten, men antal gånger skärmen inte tar input på grund av att fingret rör lite för mycket på sidan är minimalt och inte något större problem i praktiken.

Tack !

Då har det med andra ord hänt en del sen Samsung började med detta.

Känns som att OnePlus äntligen har ett kamera som är "tillräckligt bra" för att det inte ska vara en deal breaker. Visst är Maten 30 Pro något vassare men förutom hudtoner (speciellt vid video) är det små skillnader som de flesta inte kommer bry sig om. Jag är sjukt imponerad!

1 gillning

Det har det, det skall dessutom sägas att det är Samsungs skärmar även i OnePlus.