PopCorners får Breaking Bad-skådisarna att samlas igen

Från sajten:


Tillhör du dem som önskar att Breaking Bad aldrig skulle ta slut? PepsiCos hoppas på att få en del av din uppmärksamhet genom att återförena skådespelarna ännu en gång, om ens bara för en reklamfilm.

Det är PepsiCos Frito-Lay snacksavdelning som meddelat att de kommer återförena några av Hollywoods mest ikoniska karaktärer för en Super Bowl-reklam. Det är Tuco Salamanca, knarkkungen, Walter White och Jesse Pinkman, kemisterna, som sammanstrålar i en reklam för företagets PopCorners Poppade majssnacks (nej, inte popcorn).

Karaktärerna, som spelas av Raymond Cruz, Bryan Cranston och Aaron Paul, kommer vara i gott sällskap då det hela regisseras av ingen mindre än Vince Gilligan, skaparen, huvudförfattaren och exekutiv producent av “Breaking Bad”.

PopCorners har visat upp en kort liten video som visar upp White och Jesse tillsammans i deras knarkmobil i en bekant ökenmiljö. Scenen är kopierad från “4 Days Out”, det nionde avsnittet av seriens andra säsong.

Att få se sådana här återföreningar på en Super Bowl-reklam är inte första gången. 2022 samlade General Motors ihop skådespelarna från Mike Meyers “Austin Powers”-filmerna, inklusive Rob Lowe, Seth Green och Mindy Sterling, för en annons som skulle lyfta fram deras elfordon. Den gigantiska biltillverkaren lyckades också få skådespelare från HBO:s “The Sopranos” och skaparen David Chase för en reklamfilm som innehöll en elektrisk Chevrolet Silverado.

Vill du smaka PepsiCos PopCorners går de att beställa på Amazon

2 gillningar