Paramount Pictures släpper teaser för "Scream VI"

Från sajten:


När första Scream kom 1996 så satte den biobesökarna i skräck och det vill de fortfarande göra för nu är det dags för den sjätte filmen att gå upp på bioduken nästa år.

Ni som hade hoppats på att få se Neve Campbell och David Arquette återvända i filmen kommer bli besvikna men däremot återvänder Courteney Cox ännu en gång till filmserien. Filmen kommer flytta sig från Woodsboro och istället ska den blodtörstiga telefonringande mördaren skrämma slag på storstan. Filmen ska även bli den mest blodiga av alla filmer i Scream-serien så går du igång på sådant så kan du hoppa högt.

Wes Craven står inte för regin utan istället är det Tyler Gillett och Matt Bettinelli-Olpin som även regisserade “Scream V”. Filmen kommer ha biopremiär den 10 mars 2023.

Jenna Ortega, Wednesday, som ingen är kär i nu för tiden. Ingen lär se den filmen... :grimacing:

Från sajten:


Den tionde mars är det återigen dags för Ghostface-masken att dyka upp på vita duken.

Systrarna Sam och Tara som överlevde morden i Woodsboro har flyttat till New York för att studera. Tara lider av svår posttraumatiskt stressyndrom efter attackerna och Sam försöker hjälpa sin syster genom att utge sig själv för att vara Ghostface-mördaren. När det inte går som väntat framträder helt plötsligt tre nya mördare. Scream VI kommer vara en mer psykologisk thriller med mer mystik än vi tidigare sett i skräckserien.