Owl Labs lanserar videokonferensenheten Owl Bar

Från sajten:
image

Owl Labs lanserar nu den första “front-of-room”-enheten för videokonferenser. Enheten kan sömlöst anslutas till en 360-graders kamera och ljudenhet.

Amerikanska företaget Owl Labs lanserar nu videokonferensenheten Owl Bar. Detta är den första “front-of-room”-enheten för videokonferenser på marknaden som sömlöst kan anslutas till en 360-graders kamera och ljudenhet. Enheten har inbyggd kamera, mikrofon och högtalare.

Owl BarT kopplas ihop med Meeting Owl-enheten och den nylanserade Whiteboard Owl-kameran som i sin tur kopplas ihop med Meeting Owl Pro eller Meeting Owl 3. Teammedlemmar på distans kan nu enkelt se whiteboarden i rummet vilket gör hybridmöten mer uppslukande och produktiva.

Owl Labs ekosystem använder en egenutvecklad AI-driven programvaran för att automatiskt växla mellan kameror och fånga den bästa vyn av mötesdeltagare på plats, för mer naturliga samtal ansikte mot ansikte mellan deltagare på plats och på distans.

Owl Bar kan kopplas ihop med andra Owl Labs-enheter men fungerar även ensam och är kompatibel med alla större videokonferensplattformar.

Rekommenderat pris för Owl Bar är 24 599 kronor via företagets hemsida eller någon av deras återförsäljare.

Källa: Pressmeddelande

Det är faktiskt precis vad som behövs. Det vart konstigt att titta i mitten av bordet samtidigt som man såg den personen man talade med borta vid teven.