Oppo kommer med 150W laddning

Från sajten:
image

Oppo har på MWC visat upp SuperVOOC som laddar upp deras telefonen på bara kvarten.

SuperVOOC

Tekniken består av ett dual-cell batteri på 4500 mAh går från 0 till 100 % på 15 minuter. Att ladda upp 50% av batteriet tar endast 5 minuter med deras 150W SuperVOOC-laddare.

Vi har tidigare testat SuperVOOC i Oppos systerföretag OnePlus när de lanserade den nya laddtekniken i OnePlus Nord CE 2. OnePlus använde sig tidigare av Warp Charge och Oppo använde sig av SuperVOOC. Men SuperVOOC är båda företagens moderföretag BBK electronics laddteknik och som framöver kommer hitta i båda märkenas mobiltelefoner.

SuperVOOC

Den skarpsynte lägger även märke till att den nya 150W laddaren har USB-C istället för USB-A som 65W har.

Oppo säger sig ha ordentligt med säkerhet kring laddningen av batteriet för att förhindra överhettning. Oppo garanterar även att den snabbare laddningen inte påverkar batteriet nämnvärt och att det ska vara kvar 80% av kapaciteten i batteriet även efter 1600 laddcykler.

SuperVOOC

Även om det här får anses vara något av det mer intressanta i mobilvärlden just nu när många mobiler är snarlika varandra i funktioner så vilar inte Oppo på hanen. De publicerade en video på Twitter där de visar SuperVOOC Flash Charge som ger 100% på 9 minuter.

We're speeding up fast charging. ⚡️
OPPO 240W #SUPERVOOC Flash Charge delivers 100% battery in just 9 minutes, for record-breaking, industry-leading speed. 🚀 #OPPOxMWC22 pic.twitter.com/gPDurHh1Qg

— OPPO (@oppo) February 28, 2022

Via: ubergizmo

2 gillningar

Imponerande laddning men OP har tappat på mjukvaran med Oxygen och Color eller båda eller ingen