OnePlus Nord Buds 2 är stilrena hörlurar med brusreducering

Från sajten:
image

I samband med lanseringen av mobiltelefonen OnePlus Nord CE 3 Lite 5G visades även nya hörlurar upp. OnePlus Nord Buds 2 har en stilren design i två olika färger.

OnePlus passade på att inte bara visa upp sin nya mobiltelefon vid ett event idag utan även ett par nya hörlurar. Nya OnePlus Nord Buds 2 kommer i två olika färger, Lightning White och Thunder Grey och har en snygg och stilren design. Hörlurarna sägs ha en ordentligt bas och klarhet i ljudet och en kombination av AI ser till att leverera stabilt ljud även vid volymjusteringar. OnePlus Nord Buds 2 är utrustade med en 12.4 mm stor drivenhet. På sidorna finns praktiska touchkontroller för att hantera uppspelning och andra funktioner.

Hörlurarna är utrustade med 25 decibels aktiv brusreducering. En tvåkärning processor ska reducera oönskat bakgrundsljud och två inbyggda mikrofoner ser till att leverera klart ljud samtidigt som oljud runtom tas bort. Det finns även ett “Transparency Mode” som släpper igenom ljudet runt om dig när du så önskar. Det finns också flertalet olika inställningslägen för ljudet så att användaren får en mer personlig ljudbild.

I kombination med den nya mobiltelefonen OnePlus Nord CE 3 Lite 5G finns också stöd för Dolby Atmos vid uppspelning av filmer. Batteritiden på OnePlus Nord Buds 2 ger upp till 5 timmars lyssning med brusreducering på och med laddfodralet fås upp till 27 timmar. 10 minuters laddning ger ytterligare 5 timmars lyssnande. Kapslingsklassen är IP55 så de tål både väder och vind.

Rekommenderat pris för OnePlus Nord Buds 2 är 790 kronor.

Källa: Pressmeddelande