OnePlus 11 Pro ryktas komma redan i år

Från sajten:
image

Det ryktas att OnePlus kommer släppa sin kommande flaggskeppsmodell redan i december och det handlar så klart om OnePlus 11 Pro.

OnePlus 10 Pro presenterades den 11 januari i år men nästa modell i serien kan nu eventuellt lanseras redan i december lagom till julhandeln. Lanseringen förväntas ske strax efter att Qualcomm har offentliggjort nästa generation av Snapdragon vilket de ofta gör i slutet av året. Om man tittar på tidigare lanseringar så kommer OnePlus 11 Pro gissningsvis lanseras först i Kina för att ett par månader senare lanseras globalt.

Skrämmande nog är det inte allt för långt kvar till december så vi får se om ryktena stämmer eller inte.

Via Swedroid

 

Från sajten:
image

Renderingar på OnePlus kommande flaggskepp visar på en rund kameramodul och Alert Slider.

Läckta renderingar på OnePlus kommande flaggskepp har dykt upp på internet. Det är SmartPrix och OnLeaks som delat med sig av vad som sägs vara OnePlus 11 Pro.

OnePlus 11 Pro Renderingar

Renderingarna visar att flaggskeppet har en baksida med en kameramodul som är helt rund och innehåller tre linser och en blixt. På sidan hittar vi åter Alert slidern. Alert slidern försvann med OnePlus 10T. Renderingarna sägs baseras på tidiga prototyper på OnePlus 11 Pro. Så den slutgiltiga telefonen kan se annorlunda ut än vad de här renderingarna visar. Men OnePlus har sagt att Alert slidern, som gör att vi snabbt kan skifta mellan ljud, ljudlös och vibration, ska komma tillbaka efter att den försvann med OnePlus 10T.

OnePlus 11 Pro Renderingar

Utöver återuppståndelsen av Alert slidern ser renderingarna ut att visa på att även Hasselbladtexten kommer tillbaka. OnePlus 10T saknade Hasselbladstexten vid kameran, de extra funktionerna så som filter och Hasselbladiga slutarljudet när vi tog bilder med kameran. Men med OnePlus 11 Pro ser det ut som att det är tillbaka. Att linserna nu sitter i en helt rund kameramodul är inte helt nytt för OnePlus. OnePlus 7T hade en liknande modul. Men förmodligen skiljer den sig mycket från vilka linser som kommer sitta i OnePlus 11T.

Övriga rykten kring flaggskeppet OnePlus 11 Pro är att telefonen kommer med Snapdragon 8 Gen 2 vilket är Qualcomms kommande flaggskeppsprocessor.

Via: The Verge

Källa: Smartprix