Nya Volkswagen ID.7 har 700 km räckvidd

Från sajten:


Volkswagen har visat upp sjätte bilen i deras ID.-familj och den förväntas ha världspremiär till sommaren.

Wolksvagen ID.7 visades upp under CES i Las Vegas med 40 lager färg i QR-kods inspiration. Färgen lyser även upp när elektricitet strömmar igenom den – passande miljön i Las Vegas. ID.7 är en sedan som tagit inspiration från konceptbilen ID. Aero som visades upp i Kina förra sommaren.

Med en strömlinjeformad kaross ska ID.7 ha en räckvidd på närmare 700 km enligt WLPT. Det är en lyxig sedan som bjuder på en längd på fem meter med en hjulbas på nästan tre meter för en rymlig interiör. ID.7 kommer hamna i övre mellanklassegmentet för att utmana snäppet lyxigare konkurrenter.

Med ID.7 presenterades även förbättringar till interiören med en ny femton tums display. Mer lättillgängliga reglage och bakgrundsbelysta touch-knappar. Klimatanläggningen förbättras med digitalt styrda ventilationsutblås och möjligheten att starta värmen eller nedkylning när du närmar dig bilen med nyckeln. Volkswagen ID.7 kommer till tre marknader: Nordamerika, Kina och Europa. Volkswagen ID.7 kommer att släppas som kombi i ett senare skede vilket redan visats upp med konceptbilen ID. Space Vizzion som du kan se nedanför.

Via: Allt om elbil, Högsta växeln

1 gillning