Nya hörlurar på ingång från Apple

Från sajten:
Nya hörlurar på ingång från Apple | Teknikveckan


image

I Apples senaste operativsystem för iPhone, iOS 13, så går det att dela musiken med andra AirPods. En funktion som Apple kallar Audio Sharing. Men även Apples andra företag Beats hörlurar har fått möjligheten till den funktionen. Apples senaste Beats X har fått chipet som gör det möjligt att dela musiken från en iOS enhet med mer än ett par hörlurar samtidigt.

Beats hörlurar Solo3 och Studio3 är två av de hörlurarna som är utrustade med Apples W1-chip som möjliggör att dela musik men i betaversionen har de här hörlurarna inte fått möjligheten till Audio Sharing. Inte heller när iOS 13 gick ut i skarp version var det möjligt att dela musiken till de här hörlurarna. Men i informationen som Apple visar upp när de beskriver Audio Sharing så visas tydligt bilder på over the ear hörlurar upp.

Apple kan komma att skicka ut en uppdatering som möjliggör att dela musiken till de här hörlurarna eller så kommer vi snart att få se en uppdatering gällande over the ear hörlurar från Apple. I dagsläget så finns det ingen uppdatering i Beats egna Update program.

Som det visas i bilderna nedan så går det inte att lyssna i Beats Solo3 samtidigt som Apples AirPods. Skulle det vara möjligt så blir det en rund cirkel med bock i vid enheten istället för en enkel bock.

beats apple hörlurar

Finns det mer än en version av beatsX ?

Problemet med dessa(existerande generation) är ju att de inte funkar om det är kallar än 0c

tur att vi i skåne inte drabbas av minusgrader :wink:

räcker med +5 också. När jag är ute och springer med mina så dör de efter 5-10minuter för att det blåser lite kallt på dem…helt skit kassa.

Hade samma problem, sålde skiten… sämsta någonsin!

hopplöst risigt. de ligger i den välkända lådan nu

1 gillning

De e tur man kan köpa stora lådor :cold_face::joy::man_shrugging:t2:

hmm, ser ut som det blir retur av de BeatsX som jag precis köpte.

Jag tror att rubrikens slutsats att just detta (en bild på över-earlurar) tyder på nya hörlurar från Apple är att dra det för långt.

Enligt The Verge kommer det en firmware-uppdatering så att alla Beats-lurar med H1 eller W1 chip kan använda Audio sharing.

https://www.theverge.com/platform/amp/2019/9/20/20876213/beats-apple-audio-sharing-airpods-ios-13

Jag skulle verkligen önska en uppdatering till Beats Solo3 som jag själv äger och hoppas på att Apple bara varit o-Apple och skickat ut iOS med meddelande som inte stämmer för tillfället.
Nya lurar är att vänta oavsett tror jag. Det är 2år mellan solo2 och solo3 och 3år sedan solo3 kom.

Känner igen problemet, gissar att “batteriklumparna” tröttnar.

1 gillning

man tycker de kan nämna det på kartongen vilken temp de funkar mellan